Ei vain voi olla todellista. Kirjoitin tänne pitkän, pitkän merkinnän, pitkästä aikaa, ja täysin ilman syytä tämä ihastuttava sivusto hetti koko tekstin bittiavaruuteen. Kuinka ystävällistä. Vain siksi, että painoin nappia "esikatsele". Oi että nyt ahdistaa.

Tosissaan, kirjoittamani teksti käsitteli suurimmalta osin kimppakämpän ihanuuksia. En todella jaksa kirjoittaa aiheesta uutta merkintää, sillä teksti, jonka kirjoitin, oli vallan perusteellinen - suoraan sanottuna vituttaa, kun sivusto ei sitten toimikaan kuten kuuluisi, vaan kadottaa tekstin, jonka kirjoittamiseen käytin suurin piirtein 45 minuuttia.

Ajattelin kuitenkin tästäkin takaiskusta huolimatta tehdä, kuten tuossa bittiavaruuteen kadonneessa edesmenneessä tekstissäni lupasin: Aktivoidun pitkästä aikaa tämän blogin kanssa. Blogeja minulla on ympäri internetin ihmeellistä maailmaa todennäköisesti reilu kymmenkunta, ja ne käsittelevät jokainen erilaisia asioita ja tapauksia. Ja vaikka vuodatus.net -sivusto ei minuun ole liiemmin vaikutusta tehnyt (eikä tämä viimeisimmän tekstin kadottaminen yhtään lisää innostustani tätä sivustoa kohtaan), olen jotenkin onnistunut tästä kyseisestä blogista tekemään laajimmin ja parhaiten itseni näköisen.

Nyt kuitenkin toistaiseksi taidan joutua tyytymään tällaiseen lyhyeen lupaukseen, sillä mitä ilmeisimmin kuume on taas nousussa ja olo alkaa olla hivenen inhottava. Eli taidanpa painua takaisin peiton alle pohtimaan elämän syntyjä ja syviä. Lupaan kirjoittaa tänne jossain kohdin ihan asiaakin. Odottakaapahan vain.